Index Vakbarát Hírportál

3 Aldi parkolójában is lehet már tankolni

2018. május 24., csütörtök 15:15

Budaörsön, Szigetszentmiklóson és Sopronban benzinkutat nyit három áruházának parkolójában az Aldi. A kutak számára az üzemanyagot az OMV biztosítja – derül ki az Aldi közleményéből.

A diszkont benzinkutaknál az áruházak nyitvatartási ideje alatt lehet tankolni, legfeljebb 3,5 tonna össztömegű gépjárművel. Vásárláskor készpénzzel, illetve bank- és hitelkártyával is lehet fizetni.

A kutaknál nincs külön személyzet, a fizetés automatizálva van. A vevőnek a kútoszlopnál található érintőképernyőn csak ki kell választania az üzemanyag vásárlást, meg kell adnia, hogy készpénzzel, vagy bankkártyával kíván-e fizetni. A tankolás összegének beírása után jeleznie kell esetleges áfás számla-igényét az ehhez szükséges adatok megadásával, majd megkezdhető a tankolás.

Az üzemanyag kiadása a megadott vagy befizetett összeg elérésekor automatikusan leáll. A készpénzzel történő vásárlás esetén – ha nem a teljes összegért tankolt a vásárló – a fennmaradó összeget a bizonylaton található utalványkóddal tudja a vásárló az utalványt kiadó benzinkútnál 60 napig levásárolni.

Rovatok