Index Vakbarát Hírportál

Hétvégén szünetel a kártyás ügyintézés a Budapest Bankban

2018. augusztus 17., péntek 10:43

Péntek estétől hétfő délig karbantartás miatt a bankkártyás ügyintézés nem vagy csak részlegesen lesz elérhető az interneten, a mobilon alkalmazásban, telefonon vagy az ATM-en keresztül – közölte a Budapest Bank. Vásárolni és készpénzt felvenni lehet majd a kártyákkal.

Karbantartás miatt 2018. augusztus 17-én péntek 21 órától augusztus 20-án hétfő 12 óráig a bankkártyás ügyintézés az internetbankban (Budapest Internetbank), a mobil alkalmazásban (Budapest Mobil Internetbank), a telefonos ügyfélszolgálaton, SMS-en (Budapest Mobilbank) és ATM-en keresztül nem vagy csak részben lesz elérhető – hívta fel a figyelmet a Budapest Bank. Ez idő alatt a bankkártyával történő vásárlás és a készpénzfelvétel és az SMS értesítések zavartalanul fognak működni.

Ugyanakkor fontos tudni, hogy a számla egyenleg a valóstól eltérő értéket mutathat. Ha a karbantartás ideje alatt a kártyás ügyintézéssel kapcsolatban az ügyfeleknek bármilyen kérdése van, a 1440-es telefonszámon érdeklődhetnek vagy a bank oldalán tájékozódhatnak.

Rovatok