Index Vakbarát Hírportál

Ragyogó időt kapunk a három napos hétvégére

2018. augusztus 18., szombat 08:56

Szép, zavartalan, nyári idő várható a teljes hosszú hétvégén az OMSZ előrejelzése szerint.

Szombaton napos idő várható többnyire kevés gomolyfelhővel, csapadék nem valószínű, maximum északkeleten és délen alakulhat ki helyenként zápor. Az északi, északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 30 és 33 fok között alakul, késő estére 19 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap derült, napos idő várható, kevés gomolyfelhővel. Délután, estefelé az ország északi felén egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. Az északi, északkeleti szél megélénkül. Szombathoz hasonlóan a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 33 fok között alakul.

Augusztus 20-án, hétfőn is derült vagy gyengén felhős, napos időre lehet számítani csapadék nélkül, így az ország nagy részén semmi sem zavarja meg a nemzeti ünnepet, bár északon előfordulhat zápor a meteorológiai szolgálat szerint. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 33 fok között lesz.

Rovatok