Index Vakbarát Hírportál

Mészáros bizalmasáé lett Simicska Lajos reklámcége

2018. november 21., szerda 13:32

Vörös József lett a korábban Simicska Lajos tulajdonában lévő közterületi reklámcég, az Euro Publicity Kft. - írja a 24.hu. A portál cégadatokra hivatkozva azt írja, hogy a cég november 8-án került át a Mészáros Lőrinc bizalmasai között számon tartott Vörös Józsefhez a cég Nyerges Zsolttól, akinek Simicska minden érdekeltségét átadta a nyári nagy kapitulálása alkalmával. Ez már a második volt Simicska cég, ami Vörösnél landol, ő lett ugyanis a milliárdos árbevételt hozó Mezort Zrt. tulajdonosa is. 

Vörös annyira közel áll a Magyarország talán már leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinchez, hogy annak idején a felcsúti csúcsvállalkozó képzeletbeli válogatottjába is beválasztottuk. Ahogy akkor írtuk, a szentlőrinckátai ügyvéd igazi és régi barát, aki  a Mészáros családdal szokott nyaralni, akik ismerik, őt is látták már a felcsúti Mészáros-páholyban.

Emellett Mészáros rendszeres jogi képviselője, aki 

a felcsúti Puskás Akadémia igazgatósági tagja, MNB-s alapítványok kuratóriumának tagja, benne van a Pilisi Parkerdő Zrt. felügyelőbizottságában, illetve a Magyar Nemzeti Bank által gründolt Vízház Zrt. elnevezésű ingatlanos cég igazgatóságában, valamint ő lett a zuglói Postás Sport Egyesület elnöke is.

Simicska Lajos más érdekeltségei is Mészáros közelében landoltak, a NER volt főoligarchájának legismertebb cégét, a Közgépet például a Szijj László tulajdonában lévő Duna Aszfaltnak adta el Nyerges Zsolt. 

Rovatok