Index Vakbarát Hírportál

Számmisztikai tréningre invitálja tagjait az egyik iparkamara

2019. szeptember 13., péntek 17:52

Numerológiai, számmisztikai tréningre toborozza tagjait a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi és Iparkamara - derül ki egy lapunk birtokába jutott levélből, amit az iparkamara a tagjainak küldött szét.

A meghívó a "Vállalkozói Sikerklub" tréningjére szól, az iparkamara pedig azzal teszi kecsegtetővé az ajánlatot, hogy tagjai a "piaci árnál" olcsóbban vehetik igénybe a szolgáltatást. Azt írják, hogy egy ilyen "önismereti" tréning piaci ára 90 és 120 ezer forint között mozog, de rajtuk keresztül mindössze 25 ezer forint. A PMKIK és a PEST MEGYEI KISOSZ önkéntes tagjai ebből a részvételi díjból további 10 százalék kedvezményt kapnak.

A tanfolyam elvégzése folyamán választ kapsz arra, hogy milyen értékeid, erősségeid vannak, mi a karmikus feladatod, milyen energiák működnek a téged körülvevő emberek és közötted

- írja meghívójában az Iparkamara. De ha ez nem lenne elég, azt is megtudhatják a résztvevők, hogy "9 típus, a 9 féle sorsmissziós számú ember főbb jellemzői", sőt azt is, hogy - kapaszkodjanak meg! - 

milyen feladattal születtünk le a Földre?

Úgy tűnik, a PMKIK vezetése már tudja, miért született a Földre. A szervezet weboldalán mindenesetre ezt a célt jelölik meg: "Kamaránk a gazdaság szereplőinek, vállalkozások ágazati besorolásának megfelelő általános érdekképviseletét látja el. Tevékenységünk az önkormányzatiság elvére épül." 

Rovatok