Index Vakbarát Hírportál

Nyolcszáz légiutaskísérőt vesz fel a WizzAir

2021. augusztus 19., csütörtök 19:46

A Wizz Air korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő felvétele még ebben az évben – tájékoztatta a légitársaság az MTI-t. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését.

A légitársaság augusztusban és szeptemberben Európa több országában is megszervezi toborzó rendezvényeit. Az egész napos eseményeken a jelentkezők szituációs játékokban és egyéni interjúkon vesznek részt, illetve csapatfeladatokat is kapnak.

A Wizz Air nagyszabású toborzókampányának oka, hogy a légitársaság a következő tíz évben háromszorosára növeli flottáját, így 500 Airbus repülőgépre bővíti kapacitását. Felidézték, hogy a légitársaság a járványhelyzet és a korlátozások ellenére is dinamikusan fejlődött, az elmúlt évben 18 új bázist és több mint 300 új útvonalat jelentett be.

Heiko Holm, a Wizz Air operatív igazgatója elmondta: újra a pandémia előtti kapacitásukkal repülnek, folyamatosan a fejlesztésekre, a bővítésekre koncentrálnak.

Rovatok