Index Vakbarát Hírportál

A TikTokon keres drazsézót és más munkatársakat a magyar milliárdos

2021. október 10., vasárnap 16:08

A közösségi médiában rejlő lehetőségeket igyekszik kihasználni az édességekkel foglalkozó Felföldi Édességgyártó Kft. alapítója, Felföldi József. Az üzletember egy TikTokra feltöltött videóban toboroz munkavállalókat a céghez.

A videóból kiderül, hogy a vállalatnál nyolc nyitott munkakör van jelenleg. A cégvezetőnek retail sales managerre, sales assistantre, minőségellenőrre, pénztárosra, illetve eladóra, műszakvezetőre, gépkezelőre, drazsézóra és anyagmozgatóra is szüksége van – vette észre a Pénzcentrum.

Felföldi József még 1986-ban alapította meg cégét, a Felföldi Édességgyártó Kft.-t, amely jelenleg 350-nél is több alkalmazottat foglalkoztat. A vállalkozás termékei szerteágazók, ilyen például a szpréből nyomható cukor, az édes művér vagy éppen a cukorból készült szívószál.

Az édességgyár termékei egy 1200 négyzetméteres debreceni gyártelepen készülnek, melyeket a világ több mint negyven országában forgalmaznak.

A TikTok hazánkban is egyre népszerűbb közösségi platform, kifejezetten ezt a csatornát célozza meg az Index új tehetségkutatója, a #miatiktokod című formátum a YouTube-on. A verseny házigazdája a Márkó és Barna síkideg című podcastből ismert Linczényi Márkó, és négyfős zsűri bírálja el a pályaműveket.

Rovatok