Index Vakbarát Hírportál

A 168 Óra kiadójához került a Jazzy és a Klasszik Rádió

2021. december 31., péntek 17:45

Pénteken a Michaeli, Schwartz & Brit Zrt. lett a 90.9 Jazzy Rádió és Klasszik Rádió 92.1 tulajdonosa. A két rádió vezetését továbbra is Suri Imre, a Magyar Jazz Rádió Kft. eddigi ügyvezetője fogja össze, így a műsorgyártás változás nélkül, az eddig megszokott színvonalon folytatódik – írta lapunknak elküldött közleményében a tulajdonos. 

A médiavállalat jelenleg a 168.hu és 168 Óra, a Pesti Hírlap, az ELLE, az ELLE Decoration és az Elle.hu kiadója.

Modern médiavállalatként fontos, hogy minél változatosabb legyen a portfóliónk, nem állhatunk meg a nyomtatott és online kiadványoknál. A Jazzyt és a Klasszik Rádiót is kategóriájában nagyon erős márkának tartom, amely komoly értéket képvisel a hazai médiapiacon. Mindkét rádiót intellektuális zeneiség és tartalmi színvonal jellemzi, ezeket új tulajdonosként is szeretnénk megőrizni, és biztosítani a hallgatók számára a jól megszokott magas minőséget.

– mondta el Milkovics Pál, a Michaeli, Schwartz & Brit Zrt. vezérigazgatója.

A Michaeli, Schwartz & Brit Media (korábbi nevén Brit Media) felerészben a kormányközeli izraeli–grúz üzletember, Shabtai Michaeli, felerészben pedig Milkovics Pál tulajdonában áll.

Mint azt megírtuk, Michaeli a Princess Pékség és az SGS nevű implantátumos cég tulajdonosaként vált ismertté. Ő idén nyáron szerzett ötvenszázalékos részt a Brit Mediában, amely ezt követően váltott nevet is. 

Rovatok