Index Vakbarát Hírportál

Gigabérrel kecsegtet egy kiskereskedelmi üzletlánc a Balatonnál és a Velencei-tónál

2022. május 19., csütörtök 14:26

Továbbra is súlyos munkaerőhiánnyal küzd a kereskedelmi ágazat, ezért a kiemelt nyári időszakban a teljes állásban dolgozók fizetésemelése mellett döntött az Aldi.

Az áruházlánc június 1. és augusztus 31. között kiemelt, vagyis az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja tíz Balaton-környéki, valamint a Gárdonyban található üzletét. Ezek az áruházak hosszabb nyitva tartással állnak a vevők rendelkezésére – derül ki az Aldi Forbes.hu-hoz eljuttatott közleményéből.

A nagyobb forgalomra készülve idén is bővíti dolgozóinak létszámát a vállalat kiemelt balatoni áruházaiban, és a szezonális időszakra határozott idejű munkaviszony keretében keres bolti eladókat. Összesen mintegy 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben.

A jelentkezők a kiemelt nyári időszakban emelt bérezésre számíthatnak: 

A vállalat az említett üzletekben dolgozók számára az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, illetve megtéríti a munkába járás útiköltségét.

Az áruházak a nyári szezonban Gárdonyban, Balatonlellén, Szántódon és Balatonalmádiban a parkolókban felállított, légkondicionált sátrakkal is bővülnek, amelyekben a nem élelmiszer jellegű termékek – például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat, háztartási eszközök – lesznek kaphatók. 

Rovatok