Index Vakbarát Hírportál

Kripto-bemutatóterem nyílt Budapesten

2022. szeptember 20., kedd 10:53

Megnyílt Kelet-Közép-Európa első kriptobányászgép-bemutatóterme, mely oktatási célokat szolgál, illetve a magyar kriptoszcéna gyülekezőhelyeként is működik.

Ősztől rendszeres rendezvényekkel és workshopokkal várja az érdeklődőket és a vállalkozókat Kelet-Közép-Európa első kriptobányászgép-bemutatóterme, ahol az érdeklődők megismerhetik a bányászgépek széles portfólióját, és teljes körű tájékoztatást kaphatnak a kripto világáról – áll az AsicMinerz közleményében.

Mint írják, erre az edukációra komoly szükség van, hiszen még az érdeklődők közül is sokakat elbizonytalanít az a fajta eltúlzott misztikum, amely a kriptovalutákat övezi, és amely rengeteg tévhit alapja is egyben. Az egyik leggyakoribb motívum, hogy a kriptobányászathoz magas szintű IT-háttér szükséges, a másik pedig az, hogy semmiben sem különbözik a szerencsejátékoktól.

A bemutatóterembe érkezők a magyar kriptoszcéna prominenseivel, például Silurral (etikus hacker, kriptogárfus), a NextEarth-projekt tagjaival vagy dr. Janó Dániellel (kriptovaluta-mentor, youtuber) is összefuthatnak. Hozzátették: az ősztől induló edukációnak annak felismertetése is része, hogy a kriptobányászat olyan passzív jövedelmet biztosíthat, amellyel a magánszemélyek ugyanúgy tudnak élni, mint a cégek. 

Rovatok