Index Vakbarát Hírportál

VIP-adósokkal foglalkozott a letartóztatott NAV-osztályvezető

2018. szeptember 10., hétfő 09:38

A kiemelt ügyek osztályát vezette a Nemzeti Adó-és Vámhivatal múlt héten letartóztatott dolgozója – írja a Blikk

A magas beosztású NAV-ost hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével gyanúsítják. A lap értesülése szerint a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai a NAV egyik legtapasztaltabb dolgozóját tartóztatták le múlt héten, akinek az osztálya az 500 millió forint fölötti tartozást felhalmozó ügyfelek cégpapírjait vizsgálta.

Csütörtökön írtuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal óbudai központjában őrizetbe vették a NAV közép-magyarországi bűnügyi igazgatóságának osztályvezetőjét, amiért hagyta magát megvesztegetni. Az ügyészség a hírt megerősítő közleményében nem közölt semmi részletet magáról a bűncselekményről, csak azt, hogy a nyomozásban a KNYF ügyészei szorosan együttműködnek a NAV bűnügyi főigazgatóságával.

A VOLT OSZTÁLYVEZETŐ A HIVATALI VESZTEGETÉS ELFOGADÁSÁNAK BŰNTETTÉÉRT KÉT ÉVTŐL NYOLC ÉVIG TERJEDŐ SZABADSÁGVESZTÉST KAPHAT.

A Blikknek egy NAV-alkalmazott névtelenül megerősítette, hogy a korábbi értesüléssekkel szemben a letartóztatott osztályvezetőt nem bilincsben vitték el a NAV-központból.

(Borítókép: A N emzeti Adó- és Vámhivatal óbudai központja a Google Street View képén)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VIP-adósokkal foglalkozott a letartóztatott NAV-osztályvezető

Az egyik legtapasztaltabb NAV-osról lehet szó.

112 · Sep 10, 2018 09:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rovatok