Index Vakbarát Hírportál

Kedden zárva lesznek az üzletek

2011. október 28., péntek 14:07 | aznap frissítve

Október 29-én és 30-án (szombaton és vasárnap) a szokásos hétvégi nyitva tartás szerint működnek az üzletek, 31-én az élelmiszerüzletek, piacok általában nyitva, november elsején pedig zárva lesznek, közölte az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) pénteken.

A közlemény szerint október 31-én bár általában nyitva lesznek az élelmiszerüzletek, piacok, egyes üzletek nyitvatartási ideje azonban rövidebb lehet a szokásosnál. Hétfőn a bevásárlóközpontok nyitva tartása nem változik, míg egyes iparcikk üzletek zárva lesznek.

November elsején az üzletek, piacok zárva lesznek, kivéve a benzinkutakat, virág- és, édességboltokat, non-stop kis üzleteket, valamint a vendéglátó-, szórakozóhelyeket. A bevásárlóközpontokban az üzletek zárva, a vendéglátó-, kulturális szolgáltató helyek nyitva lesznek.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain 2011. október 31-én és 2011. november 1-jén az ügyfélfogadás szünetel, közölte a NAV. A fenti munkaszüneti napok körüli megváltozott munkarend miatt a hét további részére rendkívüli nyitvatartási rendet alakítottak ki, eszerint csütörtökön hétfői munkarend szerint tartanak nyitva 18 óráig, pénteken csütörtöki munkarend szerint, november 5-én szombaton pedig pénteki munkarend szerint fogadják ügyfeleiket.

Rovatok