Index Vakbarát Hírportál

Tavaszi bérletakciók az Oxygenben

2013. május 10., péntek 11:03 | aznap frissítve

Az Oxygen Wellness Központok 2013. május 15. és 31. közt többféle kedvezményes bérletkonstrukcióval és testkezelési kedvezménnyel várja azokat, akik még a vakáció előtt szeretnék a legjobb formájukat hozni. A három központ három különböző lehetőséget kínál.

Fáy utcai akciós bérletek:  

20 alkalmas Aerobik/Spinning® bérlet, 29.900 Ft-ért.

A bérlet egész napos belépésre jogosít és érvényes az aerobik és Spinning® órákon való részvételre, valamint a wellness részleg használatára. A 20 alkalmas bérletek 90 napig érvényesek, meghosszabbításuk nem lehetséges. Az akció ideje alatt egy személy több bérletet is vásárolhat. A bérlet felhasználását legkésőbb 2013. május 31-ig meg kell kezdeni!

Hypoxi bérletakció

A Hypoxi trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést maga a biciklizés jelenti, miközben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is.
Minden 6 alkalmas bérlet mellé 2 alkalom ráadás jár. 2 db akciós bérlet vásárlása esetén egy testkezelés is a csomag része. A testkezelés tartalma: 20 perc masszázs + 30 perc fekvő infraszauna. (A 6 alkalmas bérlet 42 napig érvényes.)

Újpesti akciós bérletek:  

20 alkalmas Aerobik/Spinning® bérlet 24.900 Ft-ért

A bérlet egész napos belépésre jogosít, az aerobik és Spinning® órák látogatására érvényes. Ízelítő aerobik óráink kínálatából: Hot-Iron, Dance Step, Kangoo, Gymstick MuscleTM, bodyART, Jóga, Stretching, Zumba®
A 20 alkalmas bérletek 90 napig érvényesek, meghosszabbításuk nem lehetséges. Az akció ideje alatt egy személy több bérletet is vásárolhat. A bérlet felhasználását legkésőbb 2013. május 31-ig meg kell kezdeni!

LPG 3 alkalmas bérlet 18 000 Ft-ért

Az LPG testkezelés célja a test alakjának formálása, karcsúsítás, harc a cellulit és a megereszkedett bőr ellen. Egy kezelés 35 perc, melyet egy felmérés előz meg. (Az akciós LPG bérlet 30 napig érvényes.)

Naphegyi akciós bérletek:  

20 alkalmas Kombinált bérlet 70.000 Ft-ért

A bérlet egész napos belépésre jogosít, és érvényes az aerobik/Spinning® órákra, a kardio - és erősítő gépek használatára, valamint a wellness részleg használatra. A 20 alkalmas bérletek 90 napig érvényesek, meghosszabbításuk nem lehetséges. Az akció ideje alatt egy személy több bérletet is vásárolhat. A bérlet felhasználását legkésőbb 2013. május 31-ig meg kell kezdeni!

5 alkalmas Hidegterápia bérlet 18.000 Ft-ért

A hidegterápia mínusz 180 Celsius fokos kezelésekkel csökkenti a fájdalmat, javítja a közérzetet, fokozza a teljesítményt, megújítja a bőrt, és szinte észrevétlenül fogyaszt. (A bérletet 30 napig lehet felhasználni.)

További információ és bérletvásárlás:www.oxygenwellness.hu

Rovatok