Index Vakbarát Hírportál

Nagyon Balaton a Telekommal

2013. augusztus 8., csütörtök 10:37 | aznap frissítve

A nyár vége sem maradhat fesztiválélmény nélkül a Balatonnál. Multikulturális rendezvény sorozat és ünnepi tűzijáték a Balaton ünnepén.

A legjobban kedvelt hazaibandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek augusztus 18-20. között Zamárdiban, ahol a Petőfi Rádió és a Telekom közösen mutatja be a Strandfesztivált.  Magyarországon először itt lép fel a Fall Out Boy, akik jelenleg az egyik a legkeresettebb fesztiválsztárok, rádióbarát slágereiket csípőből vágják a populáris-pop punk indulókra mozduló tömegek, világszerte eladott lemezeik példányszáma 7,5 millióra rúg. A nemzetközi színtérről DJ-szettel lesz jelen a Pendulum, színpadra lép a francia Nouvelle Vague és itt adja majd Yonderboi az év egyetlen hazai koncertjét.

A Strandfesztiválra is igaz, hogy nem csupán PayPass kártyával, hanem élményekkel is lehet fizetni, hiszen akik Instagram alkalmazással osztják meg élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak a Telekom jóvoltából. Akik különleges, mozgó partyfotókat szeretnének készíteni, azok a Telekom "Gif it to me" fotósainak segítségével ezt is megtehetik. A videókat és képeket akár azonnal meg is oszthatják a résztvevők a Telekom villámgyors 4G hálózatának segítségével. Akik pedig egy kis ejtőzésre vágynak csak, azok a Telekom spirál árnyékolói alatt pihenhetik ki az átmulatott éjszakákat.

A nyár korábbi fesztiváljain már nagy sikert aratott a Telekom idei újítása, a virtuális fesztiválozás. A Strandfesztiválra is igaz, hogy akik nem jutottak el a Balaton partjára, azok a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését követhetik a www.telekom.hu/fesztivalok oldalon

Mindeközben Alsóörsön minden idők legsikeresebb magyar zenekara, az LGT lép fel, illetve itt rendezik meg az első hazai elektronikus „butikfesztivált” B. my Lake néven, szintén a Telekom támogatásával.

A Balaton legújabb ünnepe Zánkáig is elér ahol, Családi Csobbanás címmel ingyenes programok, játékok és koncertek várják a családokat. A többi helyszín mellett, a Telekom Nagyszínpadán is számos hazai sztár lép fel a kicsik és nagyok szórakoztatására, köztük az Alma együttes, a Ladánybene 27 és a Gringo Star. A strandon vízi bábszínház, óriáshomokozó várja a gyerekeket, a fenntarthatóság terén végzett ismeretterjesztő tevékenységéről ismert hello holnap! ligetben pedig játékos környezetvédelmi programokra látogathatnak, és feladatokat oldhatnak meg az újrahasznosítás és az újraalkotás szellemében.

A Telekom az idén is aktív támogatója volt a nyári fesztiválszezonnak, a Volt után, most a Nagyon Balaton rendezvénysorozat mögé is főtámogatóként állt. A Nagyon Balaton újdonságnak számít a fesztiválok között atéren, hogy ugyanabban a néhány napban a Balatont látogatók családok minden korosztályát igyekszik megszólítani, mindezt nem csupán egy helyszínen, hanem Balatonszerte több városban, faluban. Az új kezdeményezés célja, hogy a Balatont a szezon végén is élettelivé varázsolja, minőségi kulturális és zenei programok sokaságát kínálva a látogatóknak, turistáknak. A programok között számos rendezvény ingyen látogatható. A fesztiválsorozat mindenütt egyformán látványos és szórakoztató tűzijátékkal záródik.

A programokról, helyszínekről további részletek itt olvashatók: nagyonbalaton.hu

Rovatok