Index Vakbarát Hírportál

A hajdúszoboszlói orvoslegenda fia beveszi Budapestet

2015. március 12., csütörtök 14:04 | aznap frissítve

A példaértékű hajdúszoboszlói-debreceni szemorvos fia Budapesten folytatja a családi vállalkozás hírnevének öregbítését egy különleges komplexumban, a Lánchíd Egészségközpontban, ahol minden megtalálható egy helyen.

Ilyen még nem volt a fővárosban

A köztiszteletben álló szemorvos, a nigériai származású Emeriewen Péter fia, Alexander is a papa nyomdokain halad, ahogy a többi gyermeke is. A családfő Hajdúszoboszlóról indulva ma már Debrecen elismert szemorvosa, aki az általa megalakított Onome Szemklinikán a legmagasabb színvonalú szemészeti ellátást és optikai szolgáltatást biztosítja páciensei számára. 

Fia, Alexander az apai örökséget - mármint a szemészet és a gyógyítás iránti elkötelezettséget - most kibővíti azzal, hogy Budapesten egy egyedülálló magánklinikát nyit az 1. kerületben, a Fő utcában. A Lánchíd Egészségközpont szentháromsága így néz ki: optikai üzlet, gyógyszertár és orvosi rendelők. Mindez egy helyen, ami még nem volt Budapesten.

A gyógyszerész végzettsége mellett még optometrista Alexander természetesen a családi vonalat folytatva a szemészettel foglalkozik kiemelten, de emellett komplex ellátást kínál: kiváló kardiológus, belgyógyász, sebész, szonográfus, radiológus, természetgyógyász szakorvosok - kórházaikban osztályos főorvosok - várják majd a betegeket a Lánchíd Egészségközpontban. Az ultrahangvizsgálattól a laborig számos szolgáltatást kínálnak és a javasolt gyógymódokhoz szükséges gyógyszereket, optikai eszközöket helyben be is szerezhetik a páciensek.

Egy azonban biztos: az Emeriewen családnál a legmagasabb szintű odafigyelés, alaposság, erkölcsösség és kötelességtudat alapkövetelmény és ezt várhatja mindenki a most megnyíló Lánchíd Egészségközpontban is. Ugyebár legenda nem lesz csak úgy valakiből, azért minden áldott nap tenni kell...

Rovatok