Index Vakbarát Hírportál

Nagy karácsony, több ajándék

2015. november 23., hétfő 11:56 | nyolc éve frissítve

Szeretné emlékezetessé tenni a karácsonyt? Minőségi ajándékokkal lepné meg szeretteit? Játssza ki az ünnep Jolly Jokerét: a Premier Outletben több száz világmárka és 30-70%-os kedvezmények várják.

Ami a férfiszíveket is megdobogtatja

A biatorbágyi outletközpont tárt karokkal várja a minőségre és eleganciára vágyó férfiakat. Legyen szó elegáns vagy sportos vonalról, utcai vagy irodai viseletről, többek között a Thomas Breitling, a GANT, az Olymp és számos másik népszerű világmárka termékei között válogathatunk. Sőt, ez még nem minden! A Premier Outletben - Magyarországon egyedülálló módon - egy helyen megtalálható a 3 legnagyobb sportmárka, a Nike, az adidas és a Puma. Egy jó sportcipő kincset ér, edzőcipőkből pedig ár-érték arányban a legjobb darabokat a Premier Outletben találjuk.

Sport, trendek és gasztronómia

A sportfelszerelés természetesen hölgyek számára is remek karácsonyi ajándék. Ha téli sportokban gondolkodunk, akkor a Columbia, a Helly Hansen és a Heavy Tools a tökéletes célpont. A biatorbágyi outletközpont azonban fehérneműfronton is igen erős, a Calzedonia/Intimissimi/Tezenis, Triumph, Benetton Undercolor, Skiny és J.Press üzletekben szép, nőies darabokat szerezhetünk be a fa alá. Ha karácsonykor inkább konyhai felszereléssel tennénk boldoggá a gasztronómia szerelmeseit, a Home & Cook vagy a Dajar a tökéletes célpont. Természetesen óra, cipő, kabát vagy parfüm mellett is letehetjük voksunkat, ez esetben érdemes ellátogatni a BL Óraszalon, a Parfüm- vagy a Mango üzletébe.

Ahol a legkisebbek is megtalálják

A karácsony rendszerint leginkább a lurkókat tartja lázban, akik sok esetben még levelet is írnak a Télapónak vagy a Jézuskának, hogy ajándékügyben maximálisan bebiztosítsák magukat. A sport szeretete a gyerekekben is jelen van, a Nike vagy az adidas üzleteiben szuper kosár- és focilabdákat szerezhetünk be csemetéinknek. A Premier Outletben a mini divatdiktátorokat a Claire's kiegészítőivel vagy a Lego Wear, a Benetton és a Gap ruháival lephetjük meg, mindezt a belvárosi árak töredékéért.

Családbarát megoldás

Családosoknak mindenképp érdemes olyan bevásárlóhelyet felkeresni, ahol többet lehet spórolni, és gyerekkel is kényelmesen intézhető az ajándékok beszerzése. Kismamáknak jó hír, hogy a családbarát outletközpont komfortos baba-mama szobát alakított ki, valamint játszóházzal várja a legkisebbeket. A Premier Outlet több ízben is családbarát értékeket képvisel: karácsonyfáját tűzifából állítja fel, amiből később rászoruló családok otthonát fűtik fel. Legyen szó kiskarácsonyról vagy nagykarácsonyról, az outleközpont kedvezményeivel idén boldogabb lehet az ünnep, és több ajándék kerülhet a fa alá!

További információ:  Premier Outlet oldalán  és a Facebook-on

Rovatok