Index Vakbarát Hírportál

Borfalu és Villapark Projekt Badacsonyban

2019. május 7., kedd 16:27 | öt éve frissítve

Badacsonytördemic napsütötte dél-nyugati lankáján a közel 3 hektár kiemelt turisztikai övezetben található területre készült fejlesztési terv alapja a borkultúra.

Az ingatlan részletes bemutatása

A meglévő klasszikus 1860-as években épült 1300 m2 alapterületű püspöki pince megtartása és új funkcióval való bővítése volt a projekt koncepciója. A pince belső terében kerül kialakításra a wellness és rekreációs központ. A 4.359 m2-essé fejlesztett központi épület 42 db szállodai szobának ad teret, melyet kimagasló színvonalú wellness birodalom és számtalan, a borkultúrához szervesen kapcsolódó kiszolgáló funkció tesz teljessé.

A telken a 15 db luxus színvonalú, zöldtetős villaépület parkos belső teret fog közre laza szerkezetben, melyek mellett barátságos külső medencetér is kialakításra kerül.

A projektben nagy hangsúlyt kap az energiatudatosság és a természeti értékekhez való alkalmazkodás. Történelmi környezetben a borkultúra és a luxusturizmus ideális találkozása.

A projekt indításához a jogerős építési engedély és az összes szakhatósági engedély rendelkezésre áll, melyet a leendő vevő részére céggel együtt vagy megegyezés alapján az eladó rendelkezésre bocsát. Az ingatlan tehermentes.

Telefonszám: +36/30-370-0100
E-mail: info@suli-host.hu

Rovatok