Index Vakbarát Hírportál

Megnyílik a belvárosi dzsungel! A 7.kerület új, teraszos bázisa a HÉTKERT.

2019. július 23., kedd 16:52 | aznap frissítve

Augusztustól minden nap elvonulhatunk a hétközi forgatag elől. Kert, pizza, Te, Mi, együtt.

Majdnem 10 éve már, hogy a 4BRO csapat megnyitotta az Ötkertet és azóta kerestek a srácok egy olyan helyszínt, ami méltó testvére lehet a klubnak, már teljesen más köntösben, másik kerületben. Az Ötkerttől eltérően, a cél immáron az volt, hogy a belvárosban egy olyan életteret valósítsanak meg, ahol a beton helyett zöld növényzet veszi körül a vendégeket és egy jó érzésű helyen ehetnek, ihatnak, kikapcsolódhatnak.

A designon és a feelingen felül nagy hangsúlyt fektettek az aktualitásokra mind a gasztronómia, mind az italok terén. A konyhát a már jól ismert Madách téri Blitz Pizza fogja uralni, akik a hagyományokat tisztelve, de mégis újításokkal teli receptúrákkal készülnek.

Az itallapot tanulmányozva a széles sör-bor kínálaton felül találtunk több új, trópusi koktélt is, illetve egy külön dedikált gin-tonic választékot is. Az örök kedvenc Aperol Spritz is már eleve “Jungle Spritz” néven van szervírozva, tehát összességében elmondhatjuk, hogy furfangos csavarokból sem lesz hiány!

Augusztus másodikától minden nap változatos, tematikus programokkal nyitja meg a kapuit a terasz. A hét elején például élő zenével indítanak, majd a hétvégéhez közeledve vált át a hely a különböző egyéb stílusokra - a Hip-Hop zenéktől kezdve az electro swingen át, a deep-house dallamokig.

További információk és a 2019.08.02-03-i nyitóhétvége eseménye elérhető ITT!

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy 21.

www.instagram.com/hetkertbudapest

Rovatok