Index Vakbarát Hírportál

Mire vágyik az újgenerációs munkavállaló?

2019. szeptember 12., csütörtök 10:31 | négy éve frissítve

Manapság az egyik legnagyobb kihívás a cégek számára olyan munkakörnyezetet biztosítani, ahol a munkavállalók úgy tudják kihozni magukból a maximumot, hogy közben jól érzik magukat a bőrükben. Ennek elengedhetetlen kelléke egy olyan iroda, amely inspirálóan hat, és ahol mindenki megtalálhatja a számításait. A cél, hogy olyan, hosszú távon is fenntartható irodaházak szülessenek, amelyek előtérbe helyezik a munkavállalók mentális és fizikai jóllétét. Az elmúlt években egyre több törekvést láttunk ilyen irodaházak kialakítására, azonban a WING idén új szintre lépett legújabb Liberty projektjével. És hogy mitől is olyan különleges ez az irodaház? Megmutatjuk!

Mára a munkáltatók felismerték, hogy a dolgozóik közérzete egyenesen arányos a teljesítménnyel, a jó közérzet biztosításához pedig elengedhetetlen a vonzó, környezetbarát és felesleges korlátok nélküli munkahely. A megváltozott igényeket felismerve tervezte meg a WING legújabb irodaprojektjét: a Liberty irodaház mind lokációját, mind kialakítását tekintve egyedülálló a magyar piacon. Az épület vonzza a tekintetet, a színes kerámia homlokzatnak köszönhetően egy üde színfoltja lesz a városnak. Azonban érdemes a felszín mögé nézni, mivel az igazi meglepetés a színpompás külsőn túl tárul a szemünk elé.

A fejlesztő célja nem titkolt módon az igények teljes mértékű kielégítése volt: a két szint magas, természetközeli élményt nyújtó növénykert, a belső zöld kert csobogókkal, étterem, kávézó és üzletsor a földszinten egy nem mindennapi irodaház képét mutatja. A belső kertben növényekkel körbevéve élheti át az ott dolgozó a szabadság és relaxáció élményét.

A fejlesztő WING maximálisan szem előtt tartotta a 21. századi igényeket és a „well being” élményt fókuszba helyezve tetőszinti futópályát, valamint streetballpályát is tervezett a mozogni vágyóknak, a munka utáni szórakozásról pedig a panorámás skybar gondoskodik majd, ahol egy kemény nap után bárki kiengedheti a fáradt gőzt.

Az irodaház mélygarázsában a gépkocsi parkolókon kívül, 280 db kerékpártároló öltöző-és zuhanyzó kapcsolattal, 50 db elektromos autótöltő, továbbá e-motor és roller töltő is rendelkezésre áll majd, valamint BuBi állomás is elérhető lesz az épületnél.

A Liberty 2021-es átadásával, egy újgenerációs irodaház születik meg, amely a hagyományos irodai kialakításokon túlmutató területeket kínál a dolgozói jóllétet fókuszba helyező vállalatok számára.

Weboldal: www.libertyirodahaz.hu

liberty_index_0902

Rovatok