Index Vakbarát Hírportál

Végre valami jó hír!

2020. április 29., szerda 11:53 | aznap frissítve

Mert nemcsak a rossz lehet hír. A jó visz előre és ad erőt.

Ezért a mai napra jó hírrel készültünk: van valaki, aki akkor is megnyugtat és megnevettet, amikor úgy tűnik, a feje tetejére állt a világ. Aki biztonságot ad, inspirál és törődik Veled – a legnehezebb időkben is.

Az anyák ünnepe a mai nap, az év egyik legpozitívabb napja. Édesanyák, anyukák, anyuk, nagymamák, mamik – bárhogyan is hívjuk őket, ugyanazt a biztonságot, támogatást, pozitív szemléletet testesítik meg. Hiszen ők azok, akik akkor is mellettünk állnak, ha nincsenek jelen fizikailag. Lényükből erőt merítünk, ha rájuk gondolunk, képesek vagyunk kimászni a legmélyebb gödörből is, de ők azok is, akik a földön tartanak bennünket, amikor elszakadnánk a realitásoktól.
Az édesanyák egyetlen mondattal képesek a helyes útra terelni, egyetlen mosollyal varázsolnak magabiztos és határozott embert a bizonytalanból, akik akkor is észreveszik a jót, ha éppen csak az előttünk tornyosuló akadályokat és kihívásokat látjuk. Ők adnak tartást akkor is, amikor legszívesebben csak a takaró alá bújva átvészelnénk a napot.

Az ember a legnehezebb és a legsikeresebb időszakokban is biztos fogódzókra vágyik. A járvány uralta időkben is fontos, hogy valakihez őszintén oda fordulhassunk, hogy a kételyek közepette is legyen, aki irányt mutat tapasztalatával, emberismeretével és optimizmusával.

Ők azok, akiknek a közelében eltűnnek a negatív gondolatok, akik pontosan tudják, milyen családi emlékkel, anyai bölcsességgel, vicces történettel tudják elérni, hogy egy pillanat alatt jobban érezzük magunkat. Vagy akár 4 perc alatt!

Anyák napja - 24 óra, amikor az anyákat ünnepeljük. Ha ezt a 24 órát 365 napra elosztjuk, az napi 4 percet jelent. Az évi egy (anyák) napnyi köszöntés mellett beszélj anyukáddal minden nap legalább 4 percet – ezzel tiétek lehet egy extra anyák napja! Napi négy perc elég ahhoz, hogy mindketten gazdagabbak legyetek plusz egy együtt töltött nappal! Hogy megnyugtassátok, megnevettessétek egymást, hogy érezzétek: ott vagytok egymásnak.

Ez a legjobb hír a mai napra. És minden napra.

A Magyar Telekom egy jó hírekben bővelkedő videóval köszönti az anyukákat, azoknak pedig, akik nem ünnepelhetnek együtt, egy közös emlékkel teszi könnyebbé a külön töltött ünnepet.

Nézd meg a videót, küldj személyes online képeslapot anyukádnak, aztán beszéljetek róla legalább 4 percet. És ismételjétek meg minden nap.

Rovatok