Index Vakbarát Hírportál

HOGYAN SEGÍTHETNEK A PLÜSSHÓDOK ÉS A VÁSÁRLÓK A BETEG GYEREKEKEN?

2020. november 24., kedd 15:18 | három éve frissítve

Segíts Te is a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának az Auchan karácsonyi jótékonysági kampányával!

A nagy tettek gyakran kis gesztusokkal kezdődnek. És hogy ez mennyire igaz, az már tavaly kiderült, amikor az Auchan vásárlói egy kis plüss hód megvásárlásával 21 millió forintot gyűjtöttetek össze. A befolyt összegből egy életmentő röntgenkép-erősítő berendezés megvásárlása vált valóra, ezzel elősegítve évi 150-200 kisgyerek kezelését és gyógyulását.

Dupla öröm

Idén megérkezett Júlio mellé lánytestvére, Júlia. A kis hódlány nem pusztán egy aranyos plüssfigura, hanem egy igazi hős is, hiszen ő is segít abban, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kisbetegei még jobb kezelést kapjanak.
Akárcsak tavaly, idén is 500 forinttal támogathatod a klinikát minden egyes Júlia megvásárlásával egy életmentő műszer beszerzésében, ráadásul örömöt szerezhetsz vele annak is, akinek ajándékozod!

A hódlányt minden Auchan áruházban és az online shopban is megtalálod, sőt, korlátozott számban még egy-egy Júlióhoz is hozzájuthatsz!

A sokszínűség ünnepe

Júlio és Júlia többek között arra is felhívja a figyelmet, hogy sokfélék vagyunk és sok mindenben különbözünk egymástól. Rámutatnak arra, hogy mindenkinek lehet gyengesége, legalábbis valami olyan tulajdonsága, amit ő hibaként él meg, miközben mások szemében pont ezért különleges. Akárcsak a két egyfogú plüsshód, akik bár nem tökéletesek, sokszáz kisgyereken segítenek.

Együtt egy jó ügyért

Az adományozási kampányhoz az áruházlánc egy reklámfilmet is készített, amelynek Alföldi Róbert vállalta el narrátori szerepét, aki előszeretettel adja nevét társadalmilag fontos ügyekhez.

Nézd meg a kampányhoz készített videót:

Ha Te is szívesen segítenél a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegein és megosztanád az otthonod két elképesztően kedves plüsshóddal, most megvásárolhatod őket az Auchan áruházaiban, vagy akár online ide kattintva!

Rovatok