Index Vakbarát Hírportál

Csalódtál az eddigi Black Fridayekben? Akkor készülj november 19-ére!

2021. november 12., péntek 13:49

Egyesült az eMAG az Extreme Digitallal, ezért egy közös gigászi Black Fridayt szerveznek.

Nem lehet minden héten fekete pénteket tartani az eMAG és az Extreme Digital szerint: a két hazai e-kereskedelmi óriás 2021 november 19-én először tart közös Black Fridayt, amely így a korábbi éveknél is nagyobb szabású lehet.

Néhány éve még senki sem sejtette volna, hogy az egykori két nagy rivális e-kereskedelmi márka közösen fog fekete péntekezni. Ám most, hogy a két cég egyesült, magától értetődő, hogy a Black Friday kapcsán is egyesítik az erőiket, hiszen az Extreme Digital inkább a műszaki termékek frontján erős, az eMAG-tól pedig minden egyebet is rendelnek az emberek, tavaly például a háztartási eszközök és a tisztítószerek voltak a fekete pénteki slágerek, persze csak a gyermekjátékok és a mobilok mellett.

Miután már kevesebb mint egy hét van hátra az eMAG-Extreme Digital Black Fridayig, összeszedtük, miként lehet felkészülni arra, hogy a legnagyobb eséllyel kaparinthassuk meg november 19-én az akciós termékeket.

Hogyan készülhetek fel az eMAG-Extreme Digital Black Fridayre?

  1. Állítsd be az ébresztőt november 19-én kora reggelre! Azt ugyan még nem tudni, hogy pontosan hánykor indul az eMAG–Extreme Digital Black Friday, de a korábbi évek tapasztalatai szerint a reggel 7 órás időpont elég valószínű.
  2. Regisztrálj magadnak egy eMAG-fiókot! A két márka közös Black Fridaye az eMAG.hu-n fut majd, vagyis ha eddig csak az Extreme Digitaltól rendeltél, és szeretnéd minél gyorsabban feladni a rendelésedet, mindenképp regisztrálj fiókot, és belépni, vagy legalább felírni magadnak a jelszót.
  3. Töltsd le az eMAG mobilappját! Az eMAG mobilappjából (iOS és Android) érkezőket minden bizonnyal idén is hamarabb engedi majd be a rendszer azoknál, akik az eMAG.hu-n keresztül akarnak vásárolni. Az app értesítéseit is engedélyezned, néhány ajánlatot ugyanis már kezdés előtt meg szokott osztani a cég ezen keresztül.
  4. Mentsd el a bankkártya-adataidat és a preferált átvételi helyet! Érdemes előre elmentened a bankkártyád adatait az eMAG appban, hogy a lehető leggyorsabban tudj fizetni. A normál méretű termékeket itthon már több mint 400 eMAG easybox csomagautomatába kérheted, nézd meg, melyik van hozzád a legközelebb, és mentsd el a kedvenc átvételi helyeid közé!
  5. Mentsd el a kívánságlistára azt a terméket, amire vadászol! Ha kimondottan vadászol valamilyen termékre, legyen szó akár egy bizonyos hűtőszekrényről, okostelefonról, vagy mondjuk hajszárítóról, mentsd el azt a Kedvencek közé: ehhez a “Kedvencekhez ad” gombra kell ráböknöd az eMAG appban vagy a webáruházban.
  6. Ezen az oldalon iratkozz fel az eMAG hírlevelére! Hiszen itt is meg fognak osztani indulás előtt bizonyos akciós ajánlatokat az eMAG-Extreme Digital Black Friday szervezői.

További információkat az eMAG–Extreme Digital Black Fridayról ezen az oldalon találhatsz: https://www.emag.hu/blackfriday

Rovatok