Index Vakbarát Hírportál

Sikeresen zárta az első negyedévét az MST, a magyar crypto

2022. január 10., hétfő 11:01

A folyton változó piaci környezetben és az elszálló infláció mellett sokan keresik a magas hozamú befektetéseket. A piacon pedig a keresletre válaszként megjelent egy olyan startup, ami a kriptovalutákra jellemző elképesztő hozamok mellett stabil hátteret is kínál a befektetni vágyóknak.

A Millionstarter (MST) token, mely mögött a Social Q nevű applikáció áll.

A komplex rendszer mögött egy applikáció biztosítja a fedezetet, aminek a közösségi oldal mellett társkereső és mobil eszköz biztosítás része is van. A megvásárolt MST tokenekből ennek folyamatos fejlesztésére költenek, ezáltal egy önmagában is növekedő üzleti modellben kamatoztathatjuk pénzünk.

Kevesen tudják, hogy a társkereső oldalak forgalma az előrejelzések szerint 2025-re globálisan duplázódni fog. A látogatottság növekedésével egy olyan hirdetési felületet is biztosítunk cégek számára, ami a meglévő szolgáltatások mellett tovább növeli majd a befektetések értékét. -

mondja el az alapító, Bándli Renátó.

Az időrabló hamis vagy inaktív profilok mellett a társkeresést megkönnyítő funkciók, melyekkel elkerülhetőek a vakrandik, olyan hiánypótló szolgáltatást jelentenek, amellyel valószínűleg óriásit hasít majd ki a piacból, aki megoldást talál rá. Erre vállalkozott a Millionstarter, az eredményeiket látva sikeresen.

Eddig az elmúlt negyedév során összesen már 180 millió forintnyi tőkét vontak be, mindezt úgy, hogy jelentős fejlesztések állnak még előttük, és még a marketingre sem fordítottak különösebben figyelmet. Ezzel együtt eddig 1500 befektető szavazott bizalmat a Millionstarternek.

Sikerük titka, hogy az MST token megvásárlásával a Social Q fejlesztéséhez járulhatunk hozzá, melynek része a társkereső- és közösségi oldal, a készülékbiztosítás, és a cégek számára értékes hirdetési felület. 

Nyereségéből mi is részesedünk, ha hosszú távon tudunk gondolkodni befektetőként. A stabilitást a társkereső felület mellett a több lábon állás garantálja. A Social Q nevű applikáció fejlesztése mellett - ami egy közösségi oldal a mesterséges intelligencia által szűrt valós felhasználókkal - készülékbiztosítási szolgáltatást is nyújtanak az üzleti modelljük részeként, természetesen ezt is rendhagyó módon.

A biztosító cégektől eltérően a készülékbiztosítási szolgáltatások esetében jóval kedvezőbb feltételeket tudnak kínálni, ami ismét egy önállóan is piacképes vállalkozás ötlet, ami az MST token mögött fedezetként áll. Az új és használt készülékre egyaránt online igénybe vehető védelmi szolgáltatás egy vagy két évre, havi vagy éves díjfizetéssel választható a megszokottól kedvezőbb díjakon, és bármilyen készülékre.

Ha pedig mindez nem volna elég, az idei évben megvalósuló terveikről így nyilatkozik a társalapító, Holl Ádám:

Azokat a funkciókat szeretnénk elsőként fejleszteni, amik miatt az applikáció az életünk napi szintű része lesz, mert ezek hozzák a befektetők számára is a profitot. Az igényes felhasználói kör számára biztosítunk valódi kapcsolódási lehetőséget, prémium szolgáltatást az ismerkedésre. Fejlesztjük a Date-et, a Social Q közösségi oldalt, a Phantom chatet, és a telefonbiztosítást, de távlati terveink között szerepel a kripto pénztárca, exchange funkció, vagy a web3 böngésző is.

Aki pedig tud és mer nagyot álmodni, képes hosszú távon gondolkodni, exponenciális növekedésre számíthat, melynek katalizátora lesz az idei évben megvalósuló nemzetközi piacra lépés. A kripto világból már megismert több ezerszeres megtérülésből az veheti ki legtöbbet, aki az elsők között lép és vásárol MST tokent. Emellett pedig biztos lehet benne, hogy egy értékteremtő vállalkozás felépítésébe tette a pénzét.

https://millionstarter.com/

Rovatok