Index Vakbarát Hírportál

Péntek este újra MOZGÁS ÉJSZAKÁJA a Hősök terén és a Városligetben!

2022. június 10., péntek 15:59

Június 17-én, péntek estétől 25 különböző sportág közül választhatunk, ingyenesen.

Melegíts be egy pörgős zumbával vagy pattanj fel a 100 spinning kerékpár egyikére a Hősök terén! Fedezd fel gyalogtúrán a Néprajzi Múzeum új épületének tetejét és feltétlenül próbáld ki a SUP-ozást a városligeti tavon!  Lesz még akadálypálya, belvárosi kerékpártúra, jóga, görkorcsolya, street workout és további szabadidős mozgásformák, amik az egész családnak jó szórakozást kínálnak.

Az éjszakai futóversenyre díjmenetesen lehet nevezni: rövid (3250 m), közép (6540 m) vagy hosszú távra (10300 m), amely során a mezőny végig halad az Andrássy úton.

Az kényelmesen teljesíthető 5,2 km-es gyalogtúra útvonalán „megmásszuk” a Néprajzi Múzeum új épületét is, ha előre regisztrálunk.

Ha jobban kedveled a gyorsabb, lendületesebb sportokat, akkor a kerékpározás és a görkorcsolyázás a Te sportod! Erre is lehetőséged lesz, tekerj le 18 km-t vagy korizz 10 km-t az éjszakai Budapest lenyűgöző látványát magadénak érezve! Az Ötpróba pontok itt sem maradnak el, amennyiben teljesítésed igazolod a GeoGo alkalmazással.

Építünk egy nagyon izgalmas akadálypályát, ahol kipróbálhatod magad és versenyezhetsz a többiekkel, célbadobással, homokzsákcipeléssel és egyéb erő és ügyeségi feladatokkal nehezítve a versenyt.

Ha ez mind nem lenne elég, kínálunk még Neked legalább 17 féle mozgásformát (pl. latin táncok, tollaslabda, fitnesz, jóga, harcművészetek, teqball, sakk stb.), melyet 21:00 és 04:00 között szabadon, INGYENESEN űzhetsz a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel!

Mi a világért sem hagynánk ki, tarts velünk Te is!

Csatlakozz a Facebook-eseményhez és kövesd a Mozgás Éjszakája Facebook oldalát a legfrissebb tudnivalókért

Bővebb információ és regisztráció: www.mozgasejszakaja2022.hu

Csatlakozz a Facebook-eseményhez és kövesd a Mozgás Éjszakája Facebook oldalát a legfrissebb tudnivalókért!

Találkozzunk június 17-én, a Hősök terén és a Városligetben!

Rovatok