Index Vakbarát Hírportál

Másodszor is a SPAR az év friss húsáru kereskedője

2022. június 29., szerda 16:01

Második alkalommal nyerte el a SPAR az év friss húsáru kereskedője díjat a Store Insider magazin versenyén, ahol egyéb kategóriákban is díjazták az áruházláncot. A SPAR Magyarország új hiper- és szupermarketek létesítésének, a vásárlók kényelmét szolgáló üzleteteknek, valamint a minőségi áruválasztéknak köszönhetően további két díjjal is gazdagodott. A szakmai sikerek folyamatosan visszaigazolják a SPAR kiskereskedelmi stratégiáját, amely a vevőket mindig a középpontba helyezi, s törekszik az innovatív és környezettudatos megoldásokra.

„Az Év Boltja” versenyen a SPAR Magyarország rendszeresen szerez díjakat, immár évek óta. A PPH Média Kiadó és a Store Insider magazin idén már nyolcadik alkalommal írták ki az egyik legjelentősebb kiskereskedelmi versenyt, amelynek célja, hogy megtalálják és díjazzák hazánk FMCG üzleteinek legjobbjait. A pályaművek elbírálásánál döntő szempont volt a vevőközpontúság, az áruválaszték, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, továbbá az üzletbelsők kialakítása.

2022-ben újabb három rangos szakmai díjat nyert a SPAR Magyarország, az üzletegységek kitűnő megközelíthetőségének, a széles áruválasztékának és a kiemelkedő forgalmának köszönhetően. A tavaly szeptemberben megnyitott – budapesti Etele Plázában található – SPAR áruház nyerte el „Az Év Boltja 2022” címet szupermarket kategóriában. Az S-PARK Kaposvár Bevásárlóparkban létesített, 35. INTERSPAR-t pedig a nagyméretű szupermarket kategóriában díjazták. A zsűri a széles, folyamatosan bővülő és minőségi áruválasztékot, a kényelmes mindennapi és családi bevásárlást támogató környezetet, valamint a modern megjelenést és a környezeti fenntarthatóságra törekvő megoldásokat vette figyelembe.

Egyértelmű sikertörténet a SPAR saját húsüzeme, a Regnum, valamint az ott gyártott kiváló minőségű termékek: ezt igazolják az értékesítési adatok a cég országos hálózatában, illetve az idei évben másodjára megszerzett „Az év friss húsáru-kereskedője” kitüntető cím.

A kecskeméti FMCG Top 2022 konferencián átvett díjak a folyamatos fejlesztési munkának köszönhetőek, illetve annak, hogy a vállalat állandóan figyelemmel kíséri a fogyasztói igényeket, s folyamatosan modernizálja hálózatát. A SPAR minden évben modernizál és beruház a magyar piacon, a hazai beszállítókra és termelőkre is támaszkodva szélesíti az árukínálatát, bővíti a speciális igényeket ellátó és egészségtudatos termékei palettáját, ugyanakkor növeli a kényelmi áruválasztékát.

A SPAR Magyarország számára komoly elismerés a verseny szervezőinek szakmai minősítése, ugyanakkor a legjelentősebb siker a SPAR és INTERSPAR elkötelezett vásárlóinak elégedettsége és elkötelezettsége, amely nap mint nap megerősíti a SPAR csapatát abban, hogy folytatni kell a megkezdett munkát, függetlenül a nehezítő tényezőktől.

Rovatok