Index Vakbarát Hírportál

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttes a Hungexpo-n

2022. október 17., hétfő 16:00

A májusi rendezvény hazánk legjelentősebb üzleti találkozója az iparban és a járműiparban.

Az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2023. május 16-19. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 

Az üzleti fórum az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára olyan találkozó, ahol a vállalatok kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék az ágazatban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra.

Az IPAR NAPJAI-n a hazai és nemzetközi ipar világmárkái, piacvezetői, kis- és középvállalkozásai mutatják be termékeiket, szolgáltatásiakat, egyedi megoldásaikat, fejlesztéseiket. A nemzetközi szakkiállításon minden évben felvonul az ipar összes ágazata annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről.

Társrendezvény: AUTOMOTIVE HUNGARY
A kiállítás több, mint egy évtizede azzal a céllal jött létre, hogy a magyar és regionális járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással.

Az évek során egyre több magyar és külföldi cég érdeklődött az AUTOMOTIVE HUNGARY-n történő részvétel iránt, egyre erősebb lett a szakmai támogatottsága, színvonalasabb a programkínálata.

A két kiállítás 2023-ban második alkalommal várja majd együtt a szakembereket. A 2022. tavaszi együttes rendezés mind kiállítói, mind látogatói oldalról sikeresnek bizonyult.

Az eddig tapasztalatok alapján előreláthatólag 500 kiállító és 4000 cégtől érkező, 30 iparágat képviselő 15 000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból 2023 májusában a budapesti kiállítási központban,így a rendezvény lehetővé teszi majd a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését is.

Újdonság az INDElectro: ipari elektronikai, elektrotechnikai tematika, mely kiemelt figyelmet kap 2023-ban. Az új INDElecto árucsoport külön szekció lesz a D pavilonban, mely így egyedülálló megjelenési lehetőséget teremt többek között az elektronikai alkatrészek, automatizálás, elektronikus biztonságtechnika, orvosi elektronika, Ipar 4.0, MI és irányítástechnika szektorok szereplőinek.

A legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari szakkiállítás-együttest széleskörű média, szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi, ahol az iparágak képviselőit és döntéshozóit magas színvonalú előadások, konferenciák, üzleti fórumok várják, mint például mérnök továbbképzések, hegesztéstechnikai konferencia, kiállítói bemutatók, járműipari mérnökverseny, kiemelt orvostechnikai szekció vagy akkumulátorral és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások.

A szervezők várják a kiállítók jelentkezését. Az első kedvezményes jelentkezési határidő: 2022. október 31.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

Rovatok