Index Vakbarát Hírportál

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY májusban a Hungexpo-n

2022. október 24., hétfő 14:02

Hazánk legjelentősebb üzleti találkozóján bemutatkozik az ipar és a járműipar.

Az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2023. május 16-19. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A, D és E pavilonjaiban. A rendezvényre az első kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2022. október 31.

Az üzleti fórum az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára olyan találkozó, ahol a vállalatok kihasználhatják az iparágak közötti szinergiát, hogy ezzel megőrizzék, erősítsék az ágazatban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be a piacra.

A májusi eseményen világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások mutatják be termékeiket, szolgáltatásiakat, egyedi megoldásaikat, fejlesztéseiket. Felvonul az ipar összes ágazata annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről. A két kiállítás 2023-ban második alkalommal várja majd együtt a szakembereket. A 2022. tavaszi együttes rendezés mind kiállítói, mind látogatói oldalról sikeresnek bizonyult.

Az eddig tapasztalatok alapján előreláthatólag 500 kiállító és 4000 cégtől érkező, 30 iparágat képviselő 15 000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból 2023 májusában a budapesti kiállítási központban,így a rendezvény lehetővé teszi majd a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését is.

Újdonság az INDElectro: ipari elektronikai, elektrotechnikai tematika, mely kiemelt figyelmet kap 2023-ban. Az új INDElecto árucsoport külön szekció lesz a D pavilonban, mely így egyedülálló megjelenési lehetőséget teremt többek között az elektronikai alkatrészek, automatizálás, elektronikus biztonságtechnika, orvosi elektronika, Ipar 4.0, MI és irányítástechnika szektorok szereplőinek.

A legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari szakkiállítás-együttest széleskörű média, szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi, ahol az iparágak képviselőit és döntéshozóit magas színvonalú előadások, konferenciák, üzleti fórumok várják, mint például mérnök továbbképzések, hegesztéstechnikai konferencia, munkavédelmi konferencia, műanyagipari konferencia, kiállítói bemutatók, Techtogether mérnökverseny, kiemelt orvostechnikai szekció vagy akkumulátorral és hidrogénmeghajtással kapcsolatos előadások.

A szervezők várják a kiállítók jelentkezését. Az első kedvezményes jelentkezési határidő: 2022. október 31.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

Rovatok