Index Vakbarát Hírportál

Minden fogást felgyújtott Zé és Rácz Jenő a közös főzésen

2022. november 14., hétfő 16:49 | egy éve frissítve

A Konyhafőnök VIP zsűritagjai szerint ezzel új Guiness-rekordot állítottak fel.

Bloody mary Meatballs parmezános polentával, ázsiai rizstészta saláta flambírozott csirkecomb kockákkal, szuperpuncs és desszertnek erdei gyümölcsös, mézeskalácsos túrótorta pohárkrém szerepelt a Konyhafőnök Extra Live videó legutóbbi részében, amelyben Fördős Zé és Rácz Jenő közösen főzték meg ezeket finomságokat!

Mint Zé elmondta a műsorban, valószínűleg Guinness rekordot állítottak fel, hiszen mind a négy fogást „felgyújtották”, azaz flambírozták.

A műsorból egyéb érdekességek mellett az is kiderül, milyen ételt rontott el legutóbb Rácz Jenő, vagy hogy mit tudsz kezdeni a karácsonykor megmaradt mézeskaláccsal.

Nézd meg Te is a SPAR támogatásával készült epizódot!

A Konyhafőnök VIP időszaka alatt további 6 online videóval jelentkezünk majd, melyben Zé és Jenő 3-3 receptet készít el, ezeket megtalálhatod hétfőnként ezen a linken. A receptek hozzávalóit többségében beszerezheted a SPAR online shopból, minden receptünkben találsz egy gombot, ami az online shop listaoldalára visz a hozzávalókhoz.

Ezeken kívül limitált mennyiségben elérhetőek a SPAR-Konyhafőnök kötények, csak a SPAR online shopban. Ráadásul a SPAR és Fördős Zé közös szakácskönyvét az Ünnepek A-tól Zé-ig kötetet MySPAR kuponnal féláron szerezheted be a SPAR csoport üzleteiben.

Jól kezdődik az ünnepvárás!

Rovatok