Index Vakbarát Hírportál

Megint meghosszabbították a Bubi tesztüzemét

2014.08.31. 13:15

A Mol Bubi közbringa tesztelőivel pénteken a következőket közölte a BKK:

2014. szeptember 7-éig a rendszer szoftveres átvétele és az üzem élesítése történik, így a szolgáltatás hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is. A nyilvános próbaüzem időszakát az éles üzem indulásáig meghosszabbítjuk, ennek időpontjáról értesítjük majd.

Ez alapján a legközelebbi, amit tudunk az az, hogy hamarosan mindenki használhatja majd a Bubit. A fentiek alapján ugyan szeptember 7-én már éles lesz a rendszer, de az nem derül ki, hogy ekkor át is adják-e a nagyközönségnek.

Ezzel kapcsolatos kérdéseinket a BKK-nak is elküldtük, akik egy közleménnyel válaszoltak. Ez alapján „két apróbb szoftverhiba kiijavítása” miatt döntöttek a mostani halasztás miatt, a T-Systems Magyarország a kártyás fizetési funkciók véglegesítésén dolgozik. Az átadás időpontjáról a következőket tudtuk meg:

A jövő hétre a szállító pénteki vállalása szerint befejeződik minden szoftveres tesztelés és döntés születhet az éles üzem elindításának pontos napjáról.

A közleményben a „rövidesen” szó is szerepel azzal összefüggésben, hogy mikor lesz mindenki számára elérhető az eredetileg áprilisra ígért Bubi. A 2 000 tesztelő viszont már napi 3 000-nél is többször használja a rendszert.

Legutóbb augusztus 15-én hosszabbították meg a próbaüzemet.



Rovatok