no

Index Vakbarát Hírportál

Kiállt anyukája az arcevő kannibál mellett

2012. május 31., csütörtök 19:44


A médiát és a rendőrséget is kritizálta Ruth Charles, annak a férfinak az édesanyja, akit hat lövéssel tett ártalmatlanná a miami rendőrség, mert meztelenül rávetette magát egy hajléktalanra, és lerágta a száját, az orrát, a homlokát, és kivájta az egyik szemét.

„Mindenki azt mondja, hogy zombi volt, de tudom, hogy nem zombi. Ő a fiam" – mondta Rudy Eugene édesanyja a Miami Heraldnak. Charles szerint fia hűségesen olvasta a Bibliát, és a templomba is el szokta kísérni az anyját.

„Rendes gyerek volt. Jó gyerek volt. Anyák napjára szép képeslapot kaptam tőle" – mondta Eugene édesanyja a CBS-nek. Szerinte a rendőrségnek nem kellett volna lelőnie a hajléktalanra támadó férfit, elég lett volna Tasert használniuk.

Vudu átok sújtotta?

Hasonlóan nyilatkozott Eugene barátnője is, aki elmondta: a férfi "édes, jó modorú" ember volt, és nem az az arcevő szörny, akinek a média beállítja. Gyakran szívott ugyan marihuánát, de éppen le akart szokni, erősebb drogokat pedig a híresztelésekkel ellentétben egyáltalán nem használt, sőt még egyszerű fejfájáscsillapítót sem volt hajlandó bevenni. Barátnője szerint Eugene-nek vagy tudtán kívül adtak drogot, vagy vudu átokkal sújtották.

Eugene áldozata, Ronald Poppo továbbra is kórházban van. támadója arcának 75 százalékát lerágta, az orvosok most a közvetlen fertőzésveszéllyel küzdenek, és csak annak elhárytása után veszik fontolóra az esetleges arcpótóló műtétet.

Rovatok