Index Vakbarát Hírportál

Újabb zombitámadás Floridában

2012. június 21., csütörtök 21:47

A miami arclerágós zombitámadáshoz hasonló eset ismétlődött meg Floridában: a tettes ezúttal is meztelenre vetkőzött és kiharapott egy darabot az általa megtámadott ember húsából - közölte csütörtökön internetes oldalán az ABC News televízió.

A támadó, a 26 éves Charles Baker egy egyelőre nem azonosított szer hatása alatt állt. A férfi szerda éjjel Palmettóban felment a 25 éves barátnője lakására, hogy meglátogassa a gyerekeit. A férfi itt őrjöngve ledobálta ruháit és felborogatta a bútorokat.

Az ugyancsak a lakásban élő, 48 éves Jeffrey Blake megpróbálta megfékezni Bakert, de akkor az kiharapott egy darabot a bicepszéből. Blake-nek végül sikerült letepernie a dühöngőt, akit a kiérkező rendőrök elektromos sokkolóval tettek ártalmatlanná.

Május végén Miamiban egy valószínűleg szintetikus "fürdősó drog" hatása alá került, 31 éves férfi, Rudy Eugene megtámadott egy Ronald Poppo néven azonosított 65 éves hajléktalant, és lerágta az arcát. Az önkívületben őrjöngő Eugene-nel a rendőrök végeztek.

Észak-Amerikában az elmúlt hetekben nemcsak Floridában történtek a kannibalizmus elemeivel súlyosbított bűncselekmények. Marylandben a múlt héten emeltek vádat Alexander Kinyua kenyai diák ellen, aki meggyilkolt és feldarabolt egy férfit, akinek megette a szívét és az agyának egy részét.

Kanadában Luka Rocco Magnotta biszexuális pornószínész egy kínai diákot gyilkolt meg, akinek evett a testéből, majd a végtagjait különböző címekre elpostázta.

Rovatok