Index Vakbarát Hírportál

Berontottak a vetítésre, elfogták a fegyverest

2013. január 13., vasárnap 14:33 | aznap frissítve

Mindenki a padlóra vetette magát, és megpróbált fedezékbe bújni, amikor rendőrök rontottak be egy filmvetítésre egy moziban San Diegóban, és meglőttek egy fegyveres férfit, írja a Washington Post. Senki más nem sérült meg szombat este a moziban.

A Tom Billodeaux-ként azonosított húszéves fegyverest a karján és a mellkasán érte lövés, súlyos állapotban szállították kórházba. A rendőröket azért hívták ki, mert a férfi összeveszett a barátnőjével, mikor járókelők közbe akartak lépni, akkor pedig előhúzta a fegyvert, és berohant a közeli bevásárlóközpontba.

A rendőrök lezárták a pláza parkolóját, és minden egyes autót átvizsgáltak. Az épület felett rendőrségi helikopter körözött, miközben a boltokat kutyás egységek vizsgálták át.

Végül jelentették a rendőrségnek, hogy a moziban láttak egy fegyveres férfit. Billodeaux-t meg is találták az egyik teremben. A KGTV-nek nyilatkozó szemtanúk szerint egyszer csak felkapcsolták a villanyt, és megjelentek a rendőrök. A meglőtt támadó nem próbált meg a teremben ülőkre lőni.

Rovatok