no

Index Vakbarát Hírportál

Pornóképek a cseh politikus barátnőjéről

2013. november 27., szerda 17:18

Pikáns múltú hölgyeménnyel bukkant fel Karel Schwarzenberg ismert cseh politikus egy zenei díjátadón - írja a Bumm.sk. A 25 éves Jana Vopěnkováról a cseh sajtóban olyan képek bukkantak fel, amiken szexuális játszadozás közben látható egy kocsmában.

A cseh bulvár szerint Jana kozmetikusnak tanult, ám három év múlva otthagyta az iskolát, és egy mezőgazdasági szakközépiskolában érettségizett. Ezután Prágába költözött, ahol nagymamájánál lakott. Egy időben takarítónőként dolgozott.

Mióta Schwarzenberg oldalán tűnt fel, egyik botrány merül fel vele kapcsolatban a másik után. A cseh sajtóban megjelentek azok a pornó kategóriáját bőven kimerítő képek, amik a fiatal lányt leszbikus szexuális játszadozás közben ábrázolják. A tvnoviny.sk cikke a +18-as fotókkal itt olvasható.

A bulvárlap azt is kiderítette, hogy Vopěnkováról ismerősei azt állítják escortlányként dolgozott. A róla előkerült fotók nem szűzies életről tanúskodnak. A hölgyről itt érhető el a tn.cz portál galériája.

Schwarzenberg emellett ráadásul nős. Míg ő Csehországban él, felesége, Theresa Ausztriában. Házasságuk sosem volt idilli, 1967-ben kezdődött, három gyerekük van, de 1987-ben kiderült, hogy a harmadik nem Schwarzenbergé – Theresa ugyanis viszonyt folytatott Thomas Prizhorn politikussal. A főnemes elvált feleségétől, de kapcsolatban maradtak. Theresa egy síbaleset során olyan súlyosan sérült meg, hogy lebénult, Schwarzenberg pedig visszatért hozzá, és ápolta. Húsz év után aztán ismét elvette volt feleségét. 

Rovatok