Index Vakbarát Hírportál

Autópályán szállított zsiráfot, és jött egy felüljáró

2014. augusztus 1., péntek 00:41 | aznap frissítve

Akkor mutatnánk, hogy milyen az, amikor egy hollywoodi filmben zsiráfot szállítanak az autópályán. De még a play gomb előtt ismételjük át: zsiráf, hosszú nyak, autópálya, alacsony felüljárók. Igen, pont az lesz a vége.

Rossz vége lesz a zsiráf szállításnak a Másnaposok 3-ban

És ez nem csak egy idióta vígjáték, ez a valóság volt Dél-Afrikában, amikor két zsiráfot egy nyitott tetejű utánfutón szállítottak Pretoria felé az N1-es autópályán. A zsiráfokat sokan lefotóztak út közben, többen meg is osztották a fotókat a Twitteren, de a balesetet senki nem látta, így csak a tulajdonosra lehet hagyatkozni: ő azt mondta, az egyik zsiráf annyira beverte a fejét egy alacsony felüljáróba, hogy az utazás végén elpusztult. Levágott zsiráf fejről ellenben nem esett szó.

A helyi állatvédők már azt fontolgatják, hogy feljelentést tesznek a felelőtlen tulajdonos ellen, de egyelőre megvárják a hivatalos vizsgálat eredményét, hogy mégis mi okozta az állat súlyos fejsérüléseit.

Giraffe dies after hitting its head on highway bridge. Hangover III in real life: http://t.co/AhteAPNkDu pic.twitter.com/i8xB1ahF43

— Brian Rie$ (@moneyries) 2014. július 31.

Rovatok