Index Vakbarát Hírportál

Visszadobta a bankrabló cetlijét a karakán kassai pénztáros

2014. szeptember 7., vasárnap 16:25

Még a rendőrség szóvivője se találkozott soha olyan kudarcba fúlt bankrablási kísérlettel, mint amilyen Kassán történt, írja a bumm.sk. Alexander Szabó, a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője szerint az eset a következőképpen történt:

„Az egyik bankba déltájban egy fekete sapkás, fekete szemüveges ember lépett be. Odament a pénztárhoz, és egy papírlapot tolt az ott ülő alkalmazott elé, mellyel tudtára adta, hogy pénzt követel. A nyomaték kedvéért bal kezével oldalt húzta a kabátját, hogy láthatóvá váljék a nadrágszíjába dugott pisztoly."

Erre a pénztárosnő hideg fejjel, rezzenéstelen arccal közölte vele, hogy tőle egy fillért sem kap, volt már itt ilyen kísérlet máskor is – és a nyomaték kedvéért visszadobta a papírcetlit a bankrabló orra előtt a földre

- folytatódik a leírás a bumm.sk-n, és még nincs vége:

A bankrabló meglepetten, de sztoikusan reagált: „No jó, akkor nem fogunk kivenni” – mondta hangosan, majd felvette a földről a papírcetlit, betette a táskájába, és szó nélkül távozott a bankból.

Nem sérült meg senki, anyagi kár sem keletkezett, de a rendőrség így is nyomozni kezd a férfi ellen. Ha elkapják, tizenkét év börtönre is ítélhetik.

Woody Allen - Virgil bankot rabol

Rovatok