Index Vakbarát Hírportál

Gábor Zsazsa vezeti a halállistát

2015. február 10., kedd 18:34

A Deathlist.net halállistát vezet azokról a hírességekről, akiknek halála a leghamarabb valószínűsíthető. Az ötvenfős listát most a 98 éves Gábor Zsazsa vezeti. A listát vezető bizottság arról számolt be, hogy a 2014-es 50-es listáról összesen tízen haltak meg, ezen Zsazsa még az ötödik helyen állt. Fidel Castro most a 13., Kirk Douglas pedig a 15. helyen áll.

Gábor Zsazsa immár 67 éves lányát, Francesca Hiltont is túlélte, Zsazsa és a Hilton-szállodalánc alapítójának, Conrad Hiltonnak a közös gyermeke január elején veszítette életét

 A lánya halála előtt jó ideje harcban állt Gábor Zsazsa jelenlegi, nyolcadik férjével, Frederic von Anhalttal, mert úgy vélte, a férfi elszigeteli anyját a családjától, és pénzügyeit is rosszul intézi. Több pert indított annak érdekében, hogy ki kezelje anyja vagyonát. Mostohaapjával olyannyira megromlott viszonya, hogy volt idő, amikor bírói végzés kellett ahhoz, hogy Anhalt engedélyezze Hilton látogatását anyjához.

Gábor Zsazsa jó ideje ágyhoz kötött betegként él Bel Air-i otthonában. Szélütés érte, csípőtörést szenvedett, fél lábát amputálni kellett. Az elmúlt években többször szorult kórházi kezelésre.

Rovatok