Index Vakbarát Hírportál

Fél napot élt túl egy jeges folyóban egy kisbaba

2015. március 8., vasárnap 17:50

Több mint fél napot töltött egy jeges folyóba borult autóban egy 18 hónapos kisbaba az amerikai Utah államban.  A kislányt egy horgász találta meg véletlenül. A folyó annyira hideg volt, hogy a mentést végzők közül hét embert kihűlés miatt kórházban kellett kezelni, írja a CNN.

Az életmentő horgász vasárnap délben érkezett a Fork nevű folyóhoz horgászni, és ekkor vette észre a feje tetejére állt autót a közeli híd közelében. Azonnal segítséget hívott, így sikerült az autót felfordítani. A kocsiban az életben maradt, de súlyos állapotba került kislányon kívül a 25 éves édesanyjának a holttestét is megtalálták. Meg nem erősített információk szerint akkor szenvedtek balesetet, amikor a nő szüleitől hajtottak hazafelé.

Egy környéken lakó a lapnak elmondta, hogy éjjel fél 11 felé nagyobb zajt hallott, de amikor kinézett, semmi különöset nem látott. Ha a baleset tényleg ebben az időben történt, a kislány megtalálásáig 14 óra telt el. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a kislányt érte-e víz ez idő alatt.

Rovatok