Index Vakbarát Hírportál

Orgiák miatt zártak be egy japán fürdőt

2015. június 3., szerda 17:52

Az internetre posztolt videók alapján bebizonyosodott, hogy rendszeresen orgiákra használták Tokio közelében az egyik híres vulkanikus gyógyfürdőt, a Fudo no Jut, ezért a hatóságok úgy döntötték, ideiglenesen bezárják a helyet - írja a Guardian.

A kis kültéri fürdőt nagyjából 10 ember tudja egyszerre használni, ennek ellenére a hétvégi orgiákon a Tokyo Reporter információi szerint legalább 15 középkori férfi és több fiatal nő vett részt. A lap szerint pornóvideókat is forgattak a fürdőben.

Azt használták ki, hogy a fürdőn belül már nem volt alkalmazott, aki miatt problémás lett volna orgiába kezdeni, ráadásul a belépő is csak 200 jen volt, amit becsületkasszába lehetett befizetni. Az orgiák híre gyorsan elterjedt, és a turisták a fürdő honlapján is hangot adtak az ezzel kapcsolatos elégedetlenségüknek.

Sigeki Tasiro, a helyi önkormányzat vezetője szerint azért döntöttek a bezárás mellett, hogy a környék nevéről ne a fürdő jusson a turisták eszébe. Tasiro szerint nehéz döntés hoztak, de a fürdő rossz hírét keltette volna a környékben, ami a helyi turizmusnak is nagy kárt okozott volna. Az onsenek, amilyen a Fudo no Ju is, ásványi anyagban gazdag gyógyvizes termálfürdők, amikből nagyjából 3000 van az országban. Az onsenek nagyon fontosak a japán turizmusnak is.

Rovatok