Index Vakbarát Hírportál

Horror: kövér utas mellé ültették a repülőn

2015. július 31., péntek 09:47

Az ausztrál James Andres Bassos kiszámolta, hogy az Etihad Airways légitársaság negyedmillió dollárral tartozik neki: a férfinak megnőttek az egészségügyi kiadásai, és a nyugdíjazása miatt elvesztett egy jelentős összeget a keresetéből is. A gondjait pedig egy négy évvel ezelőtti útra vezette vissza: 2011-ben az Etihad egyik gépével utazott Abu Dhabiból Sydneybe, és ekkor torzult el a teste, mert

egy nagyon kövér ember ült mellette, ő pedig nem akart hozzáérni.

A mellette ülő túlsúlyos férfi állítása szerint átlógott az ő térfelére, végig köhögött az úton, ráadásul sokszor valami furcsa dolog is kijött ilyenkor a szájából. Bessos nem akart hozzáérni, ezért a közel tíz órás utat kifacsart pózban ülte végig.

Valahogy így:

Bessos úgy gondolta, hogy az egészségügyi problémáinak ez az út a forrása, ezért követel 277 ezer dollárt (75 millió forintot) a légitársaságtól. Az Etihad szóvivője közölte, reméli, hogy gyorsan le tudják zárni az ügyet, miközben a cég ügyvédjei igyekeztek elérni az ausztrál bíróságnál, hogy ejtsék az ügyet. A bírónő viszont komolyan vette Bessos követelését és elrendelte az orvosi vizsgálatot, sőt, állítólag még meg is nyerheti az ügyet (The Guardian).

Rovatok