Index Vakbarát Hírportál

Anyázta a rendőröket a tetszhalott drogos

2015. augusztus 17., hétfő 19:10

A dél-londoni Kingston upon Thames idilli békéjét egy hálátlan tetszhalott zavarta meg, aki első reakciójaként szidalmazni kezdte az őt újraélesztő mentősöket.

A férfit halottnak hitték, valószínűleg herointúladagolás miatt vesztette el az eszméletét, írja az Independent. De a kiérkező mentősöket egy dühös csapat (magukról annyit árultak el: a nem lélegző férfi "barátai") nem engedte az újraélesztést elkezdeni. 

‘Dead’ man sits up and swears at police in South London http://t.co/q4QyPXbbUp pic.twitter.com/UMqHEN3cHN

— Evening Standard (@standardnews) 2015. augusztus 17.

A rendőröknek kellett a csoportot arrébb taszigálni, hogy végre hozzáférjenek a mentősök a férfihoz. "Amikor odaértünk, meg voltam győződve, hogy már meghalt a férfi. A mentősök arcára volt írva, mennyire aggódnak, miközben a munkájukat végezték. Csupa szemétben és sárban feküdt" - mondta egy rendőr. A férfi hat adrenalininjekciót kapott, mire magához tért. Olyannyira, hogy azonnal anyázni kezdte a mentősöket.

Megkértem, hogy ne legyen ilyen hálátlan.

– idézte fel saját reakcióját az egyik rendőr, aki szerint azzal a szöveggel hárították el a "barátok", hgoy bekísérhetnék a kórházba a férfit, hogy "sürgős innivalójuk van".

Rovatok