Index Vakbarát Hírportál

Élő adásban közölték, hogy megcsalja a férje

2015. augusztus 20., csütörtök 11:05

Kellemetlen perceket élt át a Sydneyben lakó Jo, aki betelefonált egy rádiós műsorba, és ott tudta meg, hogya férje megcsalja őt. A Nova FM két műsorvezetője, Fitzy és Wippa arra kérte a női hallgatókat, hogy telefonáljanak be, ha arra gyanakodnak, hogy a férjük megcsalja őket. A nemrég feltört Ashley Madison házasságtörő portál adta nekik az ihletet, a napokban ugyanis kikerült a netre a szerverekről ellopott adatbázis, benne a felhasználók emailcímével és egyéb adataival.

Jo elmondta a műsorban, hogy váratlanul megváltozott a férje munkaideje, és elkezdett odafigyelni arra, hogy a telefonja mindig a közelében legyen. Amikor rákérdezett, a férje azt mondta, hogy ne legyen őrült, házasok és két gyerekük van, hogyan is tenne ilyet?

Aztán kiderült, hogy mégis jó volt Jo megérzése: a műsorvezetők gyorsan ellenőrizték a férj emailcímét, ami benne volt az Ashley Madison adatbázisában. A nő persze kiakadt, és mielőtt letette a telefont elmondta, hogy gusztustalanok ezek a weboldalak. A hallgatók meg a műsorvezetőkre támadtak, amiért élő adásban tették tönkre valakinek az életét.

Rovatok