Index Vakbarát Hírportál

Életben maradt a wisconsini csecsemő, akinek vodkát kevertek a tápszerébe

2015. szeptember 10., csütörtök 11:33

Életben marad az a hathetes wisconsini csecsemő, akinek tévedésből két felesnyi vodkát kevertek a tápszerébe a szülei, írja az MTI a Reutersre hivatkozva.

Az ügyet kivizsgáló szakértők szerint tévedés történt, és a kislány 22 éves szülei ellen nem emelnek vádat. Az apát külön vádolták meg a veszekedés miatt, amely akkor tört ki, amikor a kislány a méregtől szenvedni kezdett. Az anya a rendőrségnek elmondta, ő hétfőn vizet töltött egy palackba, hogy abból készítse a baba tápszerét, majd kiment a konyhából. Az apa ezután ment be oda, kiborította az palackból a vizet, vodkát töltött bele, amivel később át akart menni egy barátjához.

Amikor az anya visszament a konyhába, a szóban forgó palackból körülbelül fél deciliter vodkát összekevert a tápszerporral, majd megetette vele a kisbabát. A szülők akkor vették észre a tévedést, amikor a kislány egyre szokatlanabbul viselkedett. "Ekkor egymást kezdték vádolni, nagyon összevesztek" - magyarázta a rendőrségi szóvivő. Végül megérkeztek a családtagok, majd a rendőrök, így került a kislány kórházba.

Rovatok