Index Vakbarát Hírportál

Hamburgert egyek, vagy hot dogot? Mindkettőt, egyszerre!

2016. szeptember 20., kedd 17:04

Egy ausztrál vállalkozó még 2009-ben levédette, most pedig elkezdte árulni a hamburgerbe oltott hot dogot, vagyos a Hamdogot, figyelt fel rá a BBC.

Ahogy a képeken és videón is látszik, egy hülye formájú (boksz-világbajnoki öv? űrhajó?) hamburgerzsemle közepébe megy a kettévágott hamburgerpogácsa, majd a hús közé érkezik a virsli, és végül jöhet a minden egyéb szósz és hozzávaló.

Mark Murray először egy kezdő vállalkozókat segítő, valóságshow-szerű ausztrál tévéműsorban tűnt fel az ötletével egy éve, de a zsűrit nem győzte meg, úgyhogy nem kapott rá pénzt. 

Hamdog

Ám ő nem adta fel, és most saját erejéből jutott odáig, hogy árulja a Hamdogot a különböző ausztráliai vásárokon és piacokon, sőt, franchise-t akar indítani. 

"Két hónapja indítottuk a márkát, és mindenfelől érkeznek az emberek, hogy megkóstolják a Hamdogot. Volt olyan, hogy 15 másodpercenként készítettünk újat", nyilatkozta a News.com.au-nak.

Murray azt mondta, most még kicsit munkaerőigényes a dolog, mert a különleges zsemléket emberek készítik, nem gépek. Úgyhogy jelenleg azon gondolkodik, hogyan lehetne automatizálni a dolgot.

Rovatok