Index Vakbarát Hírportál

30 év után mentették ki szülei otthonából egy férfit, meglehet feleslegesen

2016. október 5., szerda 13:17

Ha engem mentettek volna ki a rendőrök 30 év után, 43 éves koromban a szüleim lakásából, valószínűleg nem lettem volna olyan jó bőrben és annyira nyugodt, mint az a bayreuthi férfi, akivel nemrég pont ezt történt. A szüleimmel amúgy szuper volt együtt lakni, de 20 évesen elköltözni is szuper volt. Apám sajnos rég meghalt, anyámmal viszont máig nagyon jóban vagyunk, részben pont azért, mert ezer éve külön fedél alatt lakunk.

A gyerekeim még kicsik, de ha megnőnek, egész biztos, hogy a feleségemmel nem fogjuk hagyni, hogy évtizedekig otthon dekkoljanak, mert az senkinek sem jó. És remélem, ezzel pont így lesznek ők is.

Elöljáróban ennyit szerettem volna hozzáfűzni ahhoz a németországi rejtélyhez, amit egyelőre a bajor rendőrök sem tudnak hova tenni, mert fogalmuk sincs, történt-e bűncselekmény. Kaptak egy tippet egy évtizedek óta nem látott férfiről, megtalálták a szülei házában, kórházba vitték, de jól táplált, és nem panaszkodott.

Biztosan egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a férfit 13 éves korában alkalmatlanság miatt a helyi általánosban felmentették az iskolalátogatás alól, és azóta senki nem látta.

Most a rendőrök azt próbálják kideríteni, hogy akadályozták-e a szülei, hogy kapcsolatba lépjen a külvilággal vagy elhagyja az otthonát, de erre egyelőre semmi nem utal. Anyja a helyi lapnak azt mondta, szó sincs arról, hogy a fiát ki kellett volna menteni, mert férjével eszük ágában nem volt bezárni a fiukat.

Csak nem akart kimenni.

Mit szólna, ha a gyereke évekig nem lenne hajlandó kilépni a lakásból?

  • 5892
    Már sokkal hamarabb orvost vagy más segítséget hívnék.
  • 1794
    Kirúgnám.
  • 1079
    Örülnék, hogy együtt vagyunk, iszonyú ez a mai világ.

Rovatok