Index Vakbarát Hírportál

Elrabolták egy cannes-i luxushotel 76 éves tulajdonosnőjét

2016. október 25., kedd 12:50

Fényes nappal, a nyílt utcán rabolták el a cannes-i Grand Hotel tulajdonosát, a 76 éves Jacqueline Veyracot hétfőn. Az emberrablás sokkolta a járókelőket, akik végignézték, ahogy az idős nőt a saját terepjárójából egy teherautóba tuszkolták, írja az MTI.

A francia The Local szerint a nizzai államügyész, Jean-Michel Pretre azt mondta, hogy a rendőrség nyomozást indított a szervezett bűnbanda elfogása érdekében, és szeretnék ha a luxushotel idős tulajdonosa minél hamarabb biztonságban és épségben visszatérne, mivel mindannyiukat nagyon aggasztja az eset. A Veyrac család ügyvédje szerint mostanáig nem jelentkeztek az emberrablók és nem kértek váltságdíjat tőlük.

Nem ez az első eset, hogy jacqueline Veyracot el akarták rabolni, 2013-ban a saját garázsa előtt támadta meg egy emberrabló banda, de nem jártak sikerrel.

A híres cannes-i tengerparti sugárúton, a Croisette-en található 75 szobás Grand Hotelen kívül Veyracnak számos más üzleti érdekeltsége is van a turisztikai és az ingatlanszektorban.

Rovatok