Index Vakbarát Hírportál

Túlélte a két gyermek apjuk halálugrását

2016. október 25., kedd 21:54

Egy harminc méter magas felüljáróról ugrott a halálba, két gyermekével a karjaiban egy 37 éves férfi New Jersey-i Wanaque-nál - írja a Reuters. Az 1 és 3 éves gyermekek csodával határos módon túlélték az esést, ami hétfő este hét óra magasságában történt. 

A gyermekeket az esést követően életben találták, így mentővel kórházba szállították őket. Az 1 éves kisfiú tüdeje és bordája szenvedett sérüléseket, valamint mindkét gyermek agyrázkódást kapott. Mindkettejük állapota stabil és az orvosok szerint a teljes felépülésük várható. 

A helyi rendőrkapitány szerint a csodával határos, hogy a két gyermek túlélte az ugrást, és szerinte ez annak volt köszönhető, hogy egy fás részen ugrott le az apa. A férfi egy ismerőse azt nyilatkozta, hogy a férfi a feleségével vitatkozott, amikor megfenyegette, hogy kárt tesz a gyermekekben és magában. Ezután betette a két gyermeket a kocsijába és elhajtott. A nő értesítette a rendőrséget, akik a férfi mobiltelefonját bemérve találtak rá az üres kocsira a felüljárónál. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok