Index Vakbarát Hírportál

Saját torkát vágta el a bíró előtt egy walesi vádlott

2017. január 11., szerda 14:11

A 33 éves Lukasz Robert Pawlowskit szerdán délelőttre idézték be a haverfordwesti városi bíróságra, hogy meghallgassa a bírói döntést. A férfi szexuális zaklatásban bűnösnek vallotta magát. Mielőtt az ítéletére került volna a sor, kikéredzkedett mosdóba, majd visszatért, és a tárgyalóteremben elvágta a saját torkát, írja a walesi Western Telegraph.

A lap tudósítója jelen volt a tárgyalóteremben. Azt nem lehetett látni, mivel okozta magán a sebet a vádlott, de hirtelen nagyon sok vért vesztett, valószínűleg az eszméletét is elvesztette. A termet kiüríttették, és légimentők a közeli Swansea kórházba szállították.

Pawlowski jelenleg is kezelés alatt áll, életben van és már magához is tért. A légi mentőosztag két fővel szállt ki a helyszínre. 

A meghallgatás arról szólt volna, hogy október 30-án Pawlowski többször is szexuálisan zaklatott egy bolti eladót. Először a karjánál fogva magához rántotta és arcon csókolta, majd mikor épp árufeltöltéssel foglalatoskodott, hátulról ragadta meg és szájon csókolta. A nő a korábbi meghallgatásokon azt mondta, az esettől „piszkosnak és kiszolgáltatottnak” érezte magát, és azóta sem mer éjszakai műszakot vállalni.

A férfiről a Wales Online közölt fotót egy rövid összeállításban:

Rovatok