Index Vakbarát Hírportál

Megerőszakolt, majd feldarabolt egy nőt egy elítélt Odesszában

2017. augusztus 19., szombat 18:02

Az ukrán rendőrök letartóztattak egy 39 éves, előzetesben lévő férfit, aki egy disznóólban megerőszakolt, meggyilkolt, majd feldarabolt egy nőt csütörtökön, írja az Odesa.depo.ua. A támadó illegális munkát végzett az odesszai börtönben, ezért az intézmény ellen is büntetőeljárás indult.

Az eddigi információk szerint az előzetesben lévő fogoly – aki ellen korábban gyilkosság és rablás miatt is vádat emeltek – az odesszai fogdában dolgozott az intézmény egyik gazdasági épületében, az áldozata pedig ezt a munkát felügyelte. A férfi valamilyen ürüggyel a börtön területén lévő disznóólhoz hívta a nőt, ott pedig megerőszakolt, egy baltával feldarabolta, majd a nő testének darabjait egy konténerben rejtette el.

A rendőröket azután érkeztek ki, hogy a fogdában dolgozók jelezték, hogy már két órája nem találják az egyik rabot. A hatóságok rögtön megtalálták a férfit, nem sokkal utána pedig az áldozatát is. Azonban nem csak gyilkos, hanem az intézmény ellen is eljárás indult: a törvények szerint ugyanis nem lehetett volna dolgoztatni a férfit, a szabályszegés miatt volt lehetősége arra, hogy elkövesse a gyilkosságot.   

Rovatok