Index Vakbarát Hírportál

Trump: Igazából zseni vagyok

2018. január 6., szombat 15:38 | aznap frissítve

Szokásához híven a Twitteren reagált Donald Trump amerikai elnök a róla megjelent könyv nem túl hízelgő állításaira. A Michael Wolff újságíró könyvének fő üzenete, hogy az elnök egy gyerekes személyiségű, veszélyes idióta. A pénteken megjelent kötetet nagy várakozás kísérte az Egyesült Államokban, iPhone- vagy Harry Potter-premierekhez hasonló sorok kígyóztak a könyvesboltok előtt, sok helyen pár perc alatt el is fogyott az összes példány. 

Az elnök válaszüzenete olyan hosszúra sikeredett, hogy csak 3 posztban fért el, és egyáltalán nem szerénykedte el a dolgot: lényegében azt állítja magáról, hogy egy zseni. Ezen kívül azzal vádolja a szerinte álhíreket közlő mainstream sajtót, hogy azért kaparták elő az elmezavar- és intelligencia-kártyát, mert mostanra kiderült a közvélemény számára, hogy az orosz befolyásról szóló elméleteik nem igazak. 

...tulajdonképpen két igazán komoly értéket birtokoltam egész életemben, a szellemi stabilitást és az eszességet

– írta Trump, a következő posztban pedig hozzátette, hogy mivel első próbálkozásra sikerült az USA elnöki székébe kerülnie, nemcsak hogy eszesnek, hanem kifejezetten zseninek kellene őt tartani. Mint fogalmazott, 

egy rendkívül stabil zseninek!

Rovatok