Index Vakbarát Hírportál

Facebookos szelfi oldott meg egy kanadai gyilkosságot

2018. január 18., csütörtök 10:16

A huszonegy éves Cheyenne Rose Antoine hétfőn vallotta magát bűnösnek egy kanadai gyilkossági ügyben, amit végül egy Facebookra feltöltött közös szelfi oldott meg. 

Antoine órákkal a gyilkosság előtt a közösségi oldalon osztott meg egy képet, amin a későbbi áldozatával pózolt közösen.  A tizennyolc éves lányt, Brittney Gargolt egy övvel fojtotta meg, ezt  az áldozat teste mellett egy hulladéklerakónál találtak meg a rendőrök. 

A gyilkosság után megpróbálta elterelni magáról a gyanút: azt mondta a rendőröknek, hogy közösen szórakoztak és ittak, aztán a tizennyolc éves Gargol egy ismeretlen férfival lépett le egy bárból. Ezek után még egy aggódó üzenetet is küldött az áldozatának a Facebookon, hogy mosdassa magát, de a sztori gyanús lett a rendőröknek. 

Végül az buktatta le, hogy a közös képen pont a gyilkossághoz használt övet viselte. Antoine ezek után beismerte a gyilkosságot. Arra emlékezett, hogy összevesztek, majd megütötte és fojtogatta a tizennyolc éves lányt, de arra már nem, hogy megölte. Hét év börtönre ítélték.

(BBC)

Rovatok